Inscrieri deschise la Brasov International Marathon 2017

 S-au deschis inscrierile la Brasov International Marathon, editia a III-a!


 

Brasov International Marathon 2017 – inscrieri deschise

In 21 mai 2017 dam startul celei de-a treia editii Brasov International Marathon, eveniment sustinut de Telekom Romania. Te asteptam alaturi de noi sa sarbatorim o editie aniversara si sa ne bucuram de un eveniment deosebit.
Zona de start si finish va fi in centrul orasului, in Piata Sfatului, intre Biserica Neagra si Casa Sfatului, iar traseul o sa ne poarte pe cele mai importante strazi si obiective turistice din oras.

Ce curse v-am pregatit?
Maraton – 42km, semimaraton – 21km, cursa de 10km si 5km, team run 4*10km. 

Inscrieri
Inregistrarile se fac online, prin completarea formularului de inscriere disponibil AICI.

Peste 350 de participanti s-au inscris deja! Inscrie-te si tu!
 

 

 
 

Toti participantii la cursele competitive [42km, 21km, 10km, team run 4*10km] care se inscriu pana la sfarsitul lunii decembrie vor primi in kitul de concurs cate o gentuta pentru depozitare incaltaminte oferita de partenerul evenimentului – Telekom Romania.
 

 
 

La Brasov International Marathon 2017 alergam si sprijinim cauza HOSPICE Casa Sperantei. Astfel, prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, toate taxele stranse la cursa de 5 km, dar si 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, stafeta, semimaraton si 10 km), vor fi donate cauzei caritabile a evenimentului – HOSPICE Casa Sperantei.
Hai sa ne imprietenim si pe facebook Maratonul International Brasov!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *