Crosul IOR51: ultimele 2 zile de inscrieri online, premii si cel mai mare flashmob in aer liber din Romania in 2016Ultimele 2 zile de inscrieri online la Crosul IOR51
 

Ultimele 2 zile de inscrieri online, cel mai mare flashmob in aer liber din Romania in 2016 si multe premii la Crosul IOR51

Mai sunt doar doua zile in care te poti inscrie la Crosul IOR51. Peste 800 de participanti s-au inscris deja si te asteptam si pe tine sa alergi cu noi in parcul IOR.

Mentionam inca o data ca inscrierea la Crosul IOR51 nu presupune nici o taxa de participare. Copii, tineri, adolescenti, parinti, bunici, cu totii sunteti invitati sa alergati in parc.
Cosmin Cernat va fi gazda CROSULUI IOR 51! De 25 de ani este aproape de lumea sportiva. A prezentat si comentat cele mai importante competitii ale lumii, se antreneaza aproape in fiecare zi ca sa ramana in forma, iar ori de cate ori poate alearga la crosuri impreuna cu sotia si cei trei copii. Ne asteapta pe toti la start, pe 7 mai!

Si mai avem o super veste pentru tine! Tot in cinstea parcului, chiar inainte de startul crosului, de la ora 10.00, vei fi parte din cel mai mare flashmob in aer liber organizat anul acesta in Romania. Scriem, din corpuri umane, numele si varsta parcului: IOR 51.
Asa se va vedea din drona:

 

Programul complet al evenimentului, cu orele de start si ultimele inscrieri la fata locului [in limita locurilor disponibile] se gaseste in pagina PROGRAM.
Participantii care se vor clasa pe primele locuri vor primi in dar un copac (platan), pe care sa il planteze cu familia si prietenii in Parcul IOR, imediat dupa incheierea crosului. In total, se vor planta 51 de copaci, atatia cati ani implineste parcul.
In plus, pe copiii si adolescentii care trec primii linia de SOSIRE ii asteapta tabere la munte si la mare.
Premiile la categoria COPII: 85 de tabere la Neptun si 40 la Predeal. Premiile la categoria ADOLESCENTI: 50 de tabere la Costinesti.

Totodata, Gym Life Club ofera reducere de 50% din pretul abonamentului la sala pentru primii 20 de TINERI care trec linia de sosire, dar si pentru primii 20 de PARINTI. Nu ii uitam nici pe BUNICI – primii 10 care ajung la sosire vor beneficia de aceeasi reducere
.
Ne vedem la START! 
Noutatile si surprizele acestei editii sunt anuntate pe pagina de facebook IOR51
 

 

ORGANIZATORI:

 PARTENERI:

PARTENERI MEDIA:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *