Am fost si anul acesta la EcoMarathon

EcoMarathon a ajuns la a treia editie. Este un concurs dedicat pasionatilor de alergare montana, dar si iubitorilor naturii, in general, organizat de catre Centrul de Ecologie Montana, in localitatea Moeciu de Sus, judetul Brasov. La start au luat parte aproximativ 800 de participanti. Concursul a avut doua probe: cea de maraton (aproximativ 42km, cu diferenta de nivel 2400m si timp limita de 9h) si cea de cros (aproximativ 14km, cu diferenta de nivel 600m). Traseul este format din trei bucle, un trifoi, care reprezinta si logoul competitiei.

Echipa smartatletic a fost si ea prezenta la concurs, alergand proba de cros. Echipa a fost reprezentata prin: Vlad Stoica, Catalina Stoica, Ionut Constantin, Corneliu Ciopasiu, Florin Oancea, Melek Cheosep, Andra Butolo si Mihai Teodorescu.

„Pentru mine a fost o experienta care m-a facut sa zambesc si sa ma bucur de alergarea in aer liber. Traseul este unul inedit. Peisajele sunt atat de frumoase, incat ai vrea sa nu se mai termine cursa. Ca si obiectiv pentru anul viitor, mi-am propus sa alerg proba de marathon. In felul acesta ma voi putea bucura de tot peisajul, de pe intreg traseul.” Corneliu

 

Multumim organizatorilor, partenerilor si voluntarilor care au facut posibila organizarea acestui concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *