4km sau 7km? Hai si tu la Crosul UpDown Run, Brasov, 9 iulie! 

Vino si alearga la Crosul de seara UpDown Run!

Dragi prieteni,

Avem placerea sa va anuntam ca si anul acesta caravana Miscarea face bine va ajunge in Brasov. Pe 9 iulie vom ocupa Piata Sfatului si va invitam si pe voi sa luati parte la Cea mai mare ora de sport, editia a VI-a.

In cadrul evenimentului v-am pregatit si o super provocare – Crosul UpDown Runcu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului:

  • Cros de 4 km, pentru cei care descopera acum bucuria alergarii.
  • Crosul UpDown Run de 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari 🙂

Si de data aceasta miza este dubla: alergam atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru bolnavii de boli incurabile ingrijiti si sustinuti de HOSPICE Casa Sperantei.

Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundatia Telekom si smartatletic vor dona cate 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toti participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiati cu diplome, cupe si premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.

De asemenea, la inscrierea in concurs, fiecare participant va primi kit-ul de participare ce contine tricoul oficial Miscarea face bine si cadouri din partea partenerilor.

 

Inscrie-te acum!
 

STARTUL la Crosul UpDown Run se va da la ora 18:00, dar noi va asteptam chiar de dimineata, de la ora 9:00, pentru ca avem multe surprize care va asteapta in Piata Sfatului:

 

Mai multe detalii despre program, kitul de participare si traseu gasiti pe site-ul oficial al Crosului UpDown Run si pe paginile de facebook ale evenimentelor:

Cea mai mare ora de sport
Crosul de seara UpDown Run

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *