Va invitam la International Metropolitan Triathlon Brasov, 6 iulie 2014, editia a II-a

International Metropolitan Triathlon Brasov este competitia care anul acesta deschide seria triatloanelor de sosea Romanian Triathlon Series. Etapa I din circuit este programata pentru data de 6 iulie 2014 si va avea finish-ul in Piata Sfatului.

banner triathlon brasov

Editia a II-a Brasov Triathlon va asteapta cu aceleasi probe ca si anul trecut: sprint si olimpica, care pot fi facute atat individual, cat si in echipa.

Probe triatlon

  • Individual + Stafeta Sprint* – 500m inot+ 22 km ciclism + 5 km alergare
  • Individual + Stafeta Olimpica* – 1500m inot+ 44 km ciclism + 10 km alergare

*Echipele sunt formate din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot+ ciclism).

Inotul va avea loc tot in Lacul Codlea, iar traseele de ciclism pentru probele sprint si olimpica sunt detaliate in sectiunea traseu de pe site-ul competitiei. Zona de tranzitie de la bicicleta la alergare va fi amplasata in Piata Sfatului si tot in piata va fi si finish-ul cursei.

Inscrierile sunt deschise tuturor celor pasionati de inot, ciclism si alergare, intr-un cuvant: triatlon 🙂 Premiile sunt consistente, fondul de premiere fiind de 5000 Euro. Vor fi premiate atat categoriile open masculin locurile 1-8 si open feminin locurile 1-3 (se aplica formatul de premiere pentru 8 locuri ca la open masculin in cazul in care concurentele de gen feminin reprezinta cel putin o treime din numarul participantilor care au achitat taxa de inscriere la triathlon), dar si stafetele.

Kiturile de concurs se vor putea ridica doar in ziua dinaintea competitiei. Pentru programul complet din zilele de 5 si 6 iulie, consultati sectiunea program. Lista participantilor inscrisi pana in acest moment o puteti vedea aici.

Ramaneti conectati si la pagina de facebook, ca sa aflati ultimele noutati ale acestei editii.

Brasov Triathlon

International Metropolitan Triathlon Brasov este organizat de Asociatia Sapte Scari.

One thought on “Va invitam la International Metropolitan Triathlon Brasov, 6 iulie 2014, editia a II-a

  1. […] Internaţional Metropolitan Triathlon Braşov este competiţia care anul acesta deschide seria triatloanelor de şosea. Etapa I din circuit este programată pentru data de 6 iulie şi va avea finishul în Piaţa Sfatului din Braşov. Ediţia a II-a a Braşov Triathlon cuprinde aceleaşi probe că anul trecut: sprint şi olimpică, care pot fi făcute atât individual, cât şi în echipă, anunţă organizatorii pe site-ul http://www.smartatletic.ro. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *