The Challenge

Este povestea a 3 oameni care au decis sa iasa din zona lor de confort si sa porneasca motoarele unui Challenge cu talc. S-au gandit ei ca anul acesta este unul in care isi pot depasi limitele si prin exemplul personal sa ii motiveze si pe altii sa dea scaunul de birou pe sala de fitness si implicarea in activitati sportive.

Asa s-a nascut ideea participarii la Challenge Barcelona – Maresme

Despre Ioana, Silviu, Paul si proiectul lor o sa vorbim in cele ce urmeaza. Toti 3 insurati, nu unul cu altul 🙂 , dar clar cu ideea de miscare si mari iubitori de sport.

echipa The Challenge

Nu sunt nici primii si nici ultimii (zic ei) care iau in piept o astfel de provocare. Si ca sa fie totul cat mai transparent si “catchy”, actiunea initiala se intampla in cadrul unui proiect educational/inspirational numit “extrem de creativ”

                                                                        The Challenge

thechallenge1

In cifre, provocarea inseamna – sa va tineti bine 😀 – 3,8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare puse cap la cap in cel mai provocator model de cursa de anduranta de o zi din lume. Dar pentru a se alinia pregatiti la linia de start vor avea nevoie fiecare de ~ 500 de ore de antrenament … 1500 de ore pentru toata echipa. Un atrenament necesar am spune, daca ne gandim la distanta ce trebuie parcursa.

Ioana este consulting partner la una din cele mai bune companii romanesti de training si de anul trecut o triatlonista convinsa, Silviu are propria companie de HR responsabil fiind de programele de learning & development si Paul se ocupa cu proiecte educationale pentru tineri.

OBIECTIVUL PRINCIPAL

Neastamparati si foarte motivati, si-au propus sa zgandareasca energia si ego-ul tinerilor din jurul lor impartasind cu ei povestea provocarii ce ii asteapta, cu speranta ca se va aprinde in ei dorinta de a face ceva util, diferit si care sa ii scoata din casa…la miscare, bineinteles!

Cu totii vor avea acces la planurile lor de antrenament, la interviuri si filmari, la sfaturile antrenorilor cu care lucreaza si ale nutritionistilor care testeaza pe ei formule magice dar naturale care sa ii tina in picioare. Se vor impartasi pareri vis a vis de echipamentele pe care le folosesc, ce merge si ce nu merge si cum le ajusteaza pentru a le fi pe plac.

SUSTINE-I SI TU!

Pe parcursul anului vor participa la mai multe concursuri in tara, ele facand parte din pregatirea competitionala pentru ceea ce ii asteapta pe 5 octombrie in Barcelona.

Fiecare e la un nivel de fitness diferit, de la “praf” la “fit” asa ca sansele sa gasiti un program in care sa va regasiti sunt destul de bune. ‘Daca vreti sa fiti alaturi de noi in programul de pregatire, in concursuri sau doar cu un gand/sfat impartasit din mers, va suntem recunoscatori’ – decalara cei trei curajosi 🙂

Noi ii vom sustine pe tot parcursul perioadei de pregatire pentru cursa vietii lor si va invitam si pe voi sa urmariti evolutia lor in episoadele viitoare. Au si pagina de facebook si blog  😉

The Challenge este un proiect liberinmiscare.ro

 

One thought on “The Challenge

  1. […] trecut deja cateva luni de cand echipa The Challenge si-a inceput misiunea. In octombrie ii asteapta o mare provocare si pentru astea lucreaza intens. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *