Black Tri Friday. Triatlon – 40 locuri cu 40 lei. Pantofi Asics – 50% discount

UPDATE, 13:00
Toate locurile la Winter Tri si Triathlon Challenge Mamaia au fost ocupate in intervalul 00:00-10:00. Pentru ca au existat multe cereri, am scos inca 10 + 10 locuri, la pretul de 50 lei/loc.

Urmariti site-ul Aventuria. Black Tri Friday continua la Asics, TYR si loveste inclusiv in Aventuria, unde gasiti urmatoarele oferte:

 

Cum pregatirile pentru asezonul 2013 sunt in toi si am stabilit datele pentru Winter Tri (23 februarie) si Triathlon Challenge Mamaia (7 septembrie),

ne-am gandit sa furam startul incrierilor oficiale (care incep cu o perioada promotionala, pe 1 decembrie) si sa scoatem la concurs 40 de locuri (30 pentru Mamaia si 10 pentru triatlonul de iarna) la pretul de 40 lei.

Inscrierile la acest pret sunt valabile incepand de vineri, 23 noiembrie (ora 00:00) si tin 24 ore sau pana la ocuparea tuturor celor 10+30 locuri.

Locul va este confirmat numai dupa achitarea taxei de inscriere si se face exclusiv online, pe site-ul aventuria.ro

Tot in programul BlackTriFriday puteti achizitiona pantofi Asics la cel mai mic pret de pe piata, cu 50% reducere. Lista completa este disponibila aici. Pentru comenzi cititi informatiile de la sfarsitul listei de produse si vizitati pagina facebook Asics Romania.

Si pentru ca tot este BlackFriday, aruncati un ochi si la TYR ROMANIA, care vine cu multe oferte si surprize.


Desigur, toate se activeaza dupa ora 00:00!!

I. Winter TriChallenge. 23 februarie 2013
Triatlon de iarna. Editia a II-a
TAXA: 40 lei
10 locuri disponibile

LOCUL CONCURSULUI: Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani (35 km de Bucuresti, Padurea Snagov)

PROBE. START & FINISH

Individual & Stafeta: alergare – 5 km | bicicleta 12 km |  inot – 500 m

Triatlonul incepe cu proba de alergare, continua cu proba de ciclism (offroad, padure) si finish-ul este in bazinul olimpic acoperit (dupa proba de inot). Alergarea si bicicleta vor avea loc in aer liber, iar proba de inot in bazin. Finishul poate fi urmarit de sustinatorii participantilor din tribunele bazinului acoperit (capacitate: 240 locuri).

Promotia de BlackTriFriday se aplica doar pentru proba individuala. Pachetul cuprinde toate beneficiile si avantajele. Taxa standard de inscriere este de 120 lei.

Detalii editia 2012: http://smartatletic.ro/wintertri/foto-video/

INSCRIE-TE AICI

II. Triathlon Challenge Mamaia. 7 septembrie 2013
Editia a V-a

TAXA PROMO: 40 lei
30 locuri disponibile

Traditionalul triatlon de la Mamaia a ajuns la cea de a V-a editie. Este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

PROBE

Individual

  • Proba supersprint – 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare
  • Proba sprint– 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
  • Proba olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Echipa

*o echipa este formata din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot + ciclism)

  • Stafeta sprint – 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
  • Stafeta olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Promotia de BlackTriFriday se aplica doar pentru proba individuala. Pachetul cuprinde toate beneficiile si avantajele. Taxa standard de inscriere este de 120 lei.

Detalii despre Triathlon Challenge Mamaia: www.trichallenge.ro

INSCRIE-TE AICI

Have a TRI BLACK FRIDAY!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *