3, 2, 1…start International Metropolitan Triathlon Brasov! Editia I, 28 iulie

Cui nu-i place sa petreaca ore in sir in aer liber, sa se bucure de o plimbare cu bicicleta sau sa inoate si sa alerge? Se spune ca oamenii care fac miscare sunt mai fericiti si mai energici, iar cei care fac triatlon sunt mai sanatosi. ūüôā

Un plus de energie si voie buna o sa castigati daca mergeti la International Metropolitan Triathlon Brasov, pe 28 iulie. Brasov Triathlon este un triatlon nou, aflat la prima editie.

Brasov Triathlon

Se anunta a fi o provocare si o competitie frumoasa, avand in vedere faptul ca traseul va fi unul spectaculos (stim deja ca zona montana are un farmec aparte). Un prim set de imagini cu traseul o sa vedeti aici, iar pe site-ul competitiei il gasiti descris detaliat. Desigur, ca sa fie pachetul complet, organizatorii v-au pregatit si un video cu traseul, ca sa va familiarizati cu el.

Da, o sa fie cu emotii si mult entuziasm aceasta prima editie a Brasov Triatlon. Ne aducem cu drag aminte de anul 2009, cand am dat primul start la Triathlon Challenge, in Mamaia. Au fost putin peste 100 de participanti, triatlonul fiind la inceputuri in Romania si multi romani auzeau pentru prima data acest cuvant. Dar, am ajuns in 2013, anul in care triatlonul a devenit un fenomen. Acest sport este accesibil oricui, indiferent de varsta sau pregatirea fizica.

Cei care decideti sa participati la triatlonul din Brasov, aveti de ales intre:
–¬†proba olimpica¬†(individual si stafeta): 1500m inot, 44km ciclism si 10,7 km alergare
–¬†proba sprint¬†(individual si stafeta):¬†500m inot, 22 km ciclism si 5,7 km alergare

La proba olimpica, inotul se va face in lacul Codlea, proba de ciclism va include urcarea Rasnov – Poiana Brasov si coborarea spectaculoasa Poiana Brasov‚Äď Brasov, iar proba de alergare se va desfasura in centrul vechi al Brasovului.

Inscrierile¬†sunt deschise atat profesionistilor, cat si amatorilor, pana in data de¬†21 iulie¬†sau cand¬†numarul participantilor inscrisi ajunge la 250 de persoane.¬†Pana acum s-au inscris deja peste 145 de participanti la individual si 17 echipe la stafeta. Asadar, sa dati fuga la inscrieri pentru ca locurile sunt limitate! ūüėÄ

Daca o sa mai aveti energie dupa ce terminati cele 3 probe, puteti sa va inscrieti si la Crosul Metropolitan Brasov. Se va tine tot pe 28 iulie, iar distanta de parcurs este de 5km, cu ora de start: 14:00.

Programul complet al competiei este de gasit aici. Ca intotdeauna, pentru informatii fresh tineti aproape: aveti pagina de Facebook a evenimentului si site-ul oficial.

Afis Brasov Triathlon_resized

Brasov Triathlon este organizat de Asociatia Sapte Scari, in parteneriat cu Pegas Triatlon Club.

3 thoughts on “3, 2, 1…start International Metropolitan Triathlon Brasov! Editia I, 28 iulie

  1. danut talos says:

    unde ma inscriu? ma mai pot inscrie acum, pe 24??

  2. […] timpul dedicat placerii de a face miscare.¬†Anul acesta¬†intra un concurs nou in¬†serie:¬†International Metropolitan Triathlon Brasov, aflat la¬†editia a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *