Pe 4 mai 2014 alearga pentru cei care nu pot la Wings For Life World Run. O cursa globala, un concept unic.

Oare cum este sa alergi in acelasi timp cu alti participanti din aproape 40 de tari?

Sa stii ca iei startul impreuna cu ei la aceeasi ora, minut, secunda.

Trebuie sa fie ceva cu adevarat impresionant si emotionant.

4 mai 2014 va fi o zi in care tot mapamondul va putea alerga simultan intr-una din cele mai mari curse de alergare organizate vreodata. La ora 13:00, alergatorii din Romania vor lua startul de la Bucuresti, in acelasi timp cu alti peste 100,000 de alergatori de pe cinci continente.

Vorbim despre Wings for Life World Run, un eveniment cu totul nou si special, unic, o premiera in orice domeniu din sport. De ce? Pentru ca este o aventura globala, insumand pana la patruzeci de locatii, multi participanti si un singur start pentru toti alergatorii din intreaga lume. Profesionisti, alergatori part-time si amatori, toti cei care iubesc sportul si miscarea, dar si cei care au un spirit de solidaritate innascut pot participa la aceasta competitie care schimba regulile unui maraton obisnuit.

imagine mare

O CAUZA UNIVERSALA – ALERGATI PENTRU CEI CARE NU POT

100% din incasarile generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de inscriere, vor fi donate catre Fundatia Wings for Life, care sustine financiar cercetarea pentru vindecarea leziunilor maduvei spinarii. Evenimentul va reuni atleti din intreaga lume, intr-o singura cursa, cu acelasi scop – sa alerge pentru cei care nu pot.

Alergand la acest eveniment, nu numai ca veti fi parte dintr-un eveniment global cu adevarat revolutionar, dar veti ajuta la gasirea unui remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii.

KITUL DE PARTICIPARE

Va fi unul generos si cuprinde: Bandana Wings for Life, Tricou tehnic oficial, rucsac Wings for life, baton Powerbar, numarul de concurs cu cipul integrat si deodorant de la Rexona.

kit participant (new)

TRASEU – WINGS FOR LIFE WORLD RUN ROMANIA

Cursa din Bucuresti va avea loc pe drumul national DN3-DN3A (Bucuresti-Fetesti), pe o distanta de aproximativ 135 km, cu start din parcarea Cora Pantelimon. Traseul este unul foarte bun din punct de vedere tehnic, pentru ca terenul este plat, fara diferente mari de nivel.

In acest clip video veti regasi explicatii detaliate despre traseu.

INSCRIERI

Inscrierile sunt deschise tuturor celor care iubesc alergarea si care vor sa scrie un pic de istorie intrand in aceasta cursa unica, cu alte cuvinte toata lumea este invitata sa participe la acest eveniment inedit. Exista doar doua categorii – feminin si masculin.

Lista participantilor inscrisi o puteti vedea in sectiunea dedicata.

Taxa de inscriere: 124 RON

Deadline inscrieri: 27 Aprilie 2014

LINIA DE FINISH – IN MISCARE

Unicitatea cursei mai consta in faptul ca nu exista o distanta sau un timp prestabilit, iar linia de finis este cea care urmareste participantul, adica alergi pana te prinde Masina Oficiala de Finis.

Va exista un traseu bine delimitat, insa alergatorii nu vor avea o linie de finis unde concursul se incheie, ci, altfel decat se obisnuieste, va fi o linie de finis care ii va urmari din spate pe concurenti.

Pe scurt, la jumatate de ora dupa semnalul de start si primii alergatori pleaca, o masina de finis va pleca in “urmarirea” concurentilor. La anumite intervale, masina va accelera si va determina un program global destul de rigid. Cand masina de finis prinde din urma un concurent, pentru acela cursa s-a incheiat. Cei care parasesc cursa dupa ce au fost depasiti de masina de finis vor reveni la linia de start in niste autobuze asigurate de organizatori.

Despre Masina Oficiala de Finis, dar si despre matematica din spatele Calculatorului Obicetivului Personal aflati mai multe aici.

masina WFLWR

CAMPIONI GLOBALI

Ultimul alergator si ultima alergatoare din Romania care sunt depasiti de Masina Oficiala de Finis sunt declarati campioni locali, iar ultimul alergator si ultima alergatoare ramasi in cursa din lume, vor fi incoronati Campioni Globali ai Wings for Life World Run.

Cu cat cursa progreseaza, masina de finis va accelera, eliminand concurentii de indata ce-i depaseste, pana cand va ramane in cursa un singur concurent masculin si feminin. Numai ei vor fi incoronati drept campioni mondiali Wings for Life World Run. In fiecare locatie va fi un castigator local – pe acelasi sistem – ultimul barbat si ultima femeie ramasi in cursa.

AMBASADORI LOCALI

Fiecare tara participanta are ambasadori Wings For Life World Run locali. In Romania ei sunt:

* Mihaela Radulescu – doreste sa-si bata recordul personal la Wings for Life World Run
* Toma Coconea – isi propune sa ajunga la 80 de kilometri
* Andrei Rosu – dublul Ironman cu ambitie de fier
* George Balta – un adevarat luptator care spera sa stea din nou in picioare, intr-o zi
* Dani Otil

Wings For Life World Run, Press Conference in Bucharest Romania on 28th October 2013

VOLUNTAR LA WINGS FOR LIFE WORLD RUN
Daca nu puteti participa la cursa, va puteti inscrie ca si voluntari la acest eveniment cu totul deosebit. Accesati pagina dedicata si aflati detalii despre cum va puteti implica.

Noutati, raspunsuri la intrebari, detalii despre cursa, start, finish, surprize, le puteti afla pe

pagina de facebook a evenimentului Wings for Life World Run – Romania si pe site-ul evenimentului.

Sa aveti o cursa perfecta! 🙂

One thought on “Pe 4 mai 2014 alearga pentru cei care nu pot la Wings For Life World Run. O cursa globala, un concept unic.

 1. Christos Argyropoulos says:

  Hello everyone,
  Howare you?
  Many Easter wishes..
  is possible to participate me and the Divertiland Team on wings for life here in Bucharest? Because i see the registrations are closed..
  Thank you very much,
  Christos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *