Pe 19 iulie 2014 ne gasiti la Brasov, la Crosul Miscarea face bine

A mai ramas o saptamana si un pic pana ajungem la Brasov. Caravana Miscarea face bine se va opri in Piata Sfatului si timp de 12 ore vom pune in miscare zona metropolitana a orasului. Tot acolo, pentru prima data in cadrul proiectului, vom da startul si unui cros la care va invitam sa luati parte.

Mai jos gasiti toate coordonatele ūüôā

Crosul Miscarea face bine Brasov

19 iulie 2014Hai si tu sa alergi la Crosul Miscarea face bine

19 iulie, Brasov – Piata Sfatului

Inscrierile la cros sunt deschise!

INSCRIE-TE ACUM!

Te asteptam la Crosul Miscarea face bine, Brasov!

Pe 19 iulie 2014 caravana Miscarea face bine va ajunge si la Brasov, in Piata Sfatului. Acolo vom pune in scena nu doar Cea mai mare ora de sport, ci si un cros. Pentru prima data in cadrul proiectului o sa si alergam si nu oricum, ci in cadrul unui cros cu obstacole :)

Crosul Miscarea face bine, va avea startul si finish-ul in Piata Sfatului si in cadrul acestuia va trebui sa parcurgi un traseu cu diferite obstacole. In fapt, vor fi doua probe intre care poti alege: cros simplu si cros cu obstacole, dar ambele pe o distanta de 4 km.

De data acesta, miza este dubla: alergam atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Astfel, toate taxele de inscriere vor merge catre acesti copii prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani.

Inscrierile se fac online, in limita locurilor disponibile:

  • 200 ‚Äď cros 4km si
  • 100 ‚Äď cros cu obstacole 4km, completand formularul de aici.¬†
DISCOUNT! Daca va inscrieti in perioada 8-13 iulie, va dam si un discount de 10 lei la taxa de inscriere. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul cros10 cand va inscrieti pe site si beneficiati automat de reducere. In loc de 50 lei veti plati 40 lei.
Programul evenimentului este disponbil pe site-ul oficial, iar pentru a fi la curent cu notatile, dati join la eventul de pe facebook.
INSCRIERILE LA CROSUL MISCAREA FACE BINE SUNT DESCHISE!

In ce constau obstacolole?Va spunem doar ca traseul va avea o dificultate scazuta spre medie. Iata un preview al obstacolelor, urmand sa aflati in detaliu ce v-am pregatit pe site / pagina de facebook a eventului.

Kitul de concurs

Fiecare participant va primi un kit de participare care este format din:

  • Tricoul¬†oficial¬†Crosul Miscarea face bine
  • Medalie de participare
  • Cip de cronometrare
  • Numar de concurs
  • Bidon Powerbar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *