#MFB2018 – Cauza sociala sustinuta prin Fundatia Telekom Romania

În cadrul ediției de anul acesta a festivalului „Cea mai mare oră de sport”, Fundația Telekom România susține financiar o cauză socială.

Astfel, Fundația  își propune să contribuie, prin fondurile donate, la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham. De cand s-a nascut, spitalul inseamna acasa pentru micuta Elena, iar perfuzia este cea care o ajuta zilnic sa ramana in viata.

Participanții la evenimentele sportive de la Ploiești, Brasov si Iasi organizate în cadrul festivalului „Cea mai mare oră de sport” pot contribui, de asemenea, la susținerea acestei cauze sociale.

Taxele de inscriere la Crosul UpDown vor fi directionate in intregime catre cauza sociala sustinuta. 

Pe langa participarea la cros, puteti sa dati o mana de ajutor facand donatii in ziua evenimentului, la cortul special amenajat, dar si prin intermediul Fundatiei Telekom, in contul bancar – RO54INGB0001008182678910, mentionand “donatie pentru Eli” cod de identificare fiscală al Fundatiei Telekom Romania– 23642689.

Foto: Fundatia Telekom Romania 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *