Alergam in Parcul Zavoi in ultimul weekend din August!

Au ajuns la editia a III-a. Sunt inca micuti, insa frumusetea traseului ofera Maratonului Olteniei un loc fruntas printre maratoanele din Romania.MO Profil

Organizatorii ne-au spus ca parcul Zavoi va gazdui si in acest an inceputul si finalul competitiilor, precum si multe alte surprize pentru participanti. Cele 2 probe vor avea loc la fel ca in anii trecuti, evident, in  regiunea deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea.

Competitia MTB Cross-country are loc in data de 29 august si este adresata mai ales amatorilor, pe doua variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km si lung de 51 km. Totodata, amatorii de ciclism de toate varstele care nu isi propun sa concureze pot sa participe la plimbarea populara. Copii, parinti si bunici sunt asteptati sa petreaca o zi activa in aer liber si sa incurajeze energic participantii la competitii.

Cea de-a doua competitie, de Trail Running are loc pe data de 30 august si ofera posibilitatea celor inscrisi sa alerge intr-un peisaj deosebit, pe doua trasee: unul de semimaraton 21,1 km și un cros de 10 km. 

Inscrie-te si tu!

 

One thought on “Alergam in Parcul Zavoi in ultimul weekend din August!

  1. Deci, participantii,pregatiti-va fizicul de pe acum, nu pare prea usor, aveti cativa Km buni de parcurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *