Fii învingător prin fapte bune la Maratonul Olteniei! Susține una dintre cele trei cauze sociale!

Dragi prieteni,

Revenim cu vești bune din Ținutul Maratonuluiunde sumele provenite din taxele de înscriere vor fi dublate și anul acesta de compania CEZ România și donate către trei cauze sociale: Fundația Alex Tache, Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea și Fundația World Vision România.

Prin participarea voastră la Maratonul Olteniei 2021, puteți contribui la realizarea unor proiecte cu impact pozitiv pentru comunitate.

Cu sprijinul vostru, Învingători la Maratonul Olteniei 2021:

• Fundația Alex Tache va finaliza construcția unei case de tip familial, în care vor locui 12 copii instituționalizați;

• Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea va cumpăra aparatură medicală performantă, necesară Secției de Neonatologie, acolo unde anual sunt îngrijiți peste 200 de copii născuți prematur sau cu probleme medicale

• Fundația World Vision România va folosi banii pentru a acorda burse tinerilor din medii vulnerabile, rurale, ca parte a programului “Vreau în clasa a 9-a”, prin care este încurajată educația pe durata liceului.

Mai multe detalii despre misiunea acestor cauze puteți afla direct de pe site, pe pagina Cauze sociale

Pedalează, aleargă și donează la Maratonul Olteniei 2021

Vă reamintim că, atât iubitorii de MTB, cât și cei de alergare, sunt așteptați în Ținutul Învingătorilor, iar înscrierile se pot face  după cum urmează:

– la curse fizice, în Râmnicu Vâlcea, în perioada 28-29 august – MTB (trasee de 22 și 33 km) și trail run (probe de 12 și 22 km), aici;

Atenție, numărul de locuri disponibile se apropie cu pași repezi de SOLD OUT.

– la curse virtuale, în locurile/zonele preferate, oriunde în țară, prin varianta online de participareaici , cu mențiunea că aceste curse se vor desfășura în perioada 10 – 29.08.2021, iar participanții trebuie să trimită dovada timpului înregistrat;

în categoria de concurs dedicată persoanelor cu dizabilități, care vor concura în secțiunea online. 

Cultivăm împreună #energiepentrubine și vă invităm să împărtășiți cu cei dragi pasiunea pentru sportul în aer liber, încurajându-i să trăiască o experiență nouă!

Vă reamintim că plata taxei de înscriere se poate realiza:

•Online, cu cardul (conform instrucțiunilor primite în momentul selectării acestei opțiuni la înscrierea online).

 

Urmăriți www.maratonulolteniei.ro, puteți citi regulamentul concusului aici, și pagina de Facebook pentru a rămâne la curent cu noutățile despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențele edițiilor anterioare.

Descărcați aplicația Maratonul Olteniei pentru informații utile despre curse și notificări importante. Aplicația poate fi descărcată din:

Google play – click aici
App Store – click aici

Vă mulțumim pentru entuziasmul de care ați dat dovadă la fiecare participare și vă așteptăm într-o nouă experiență, în Ținutul Învingătorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *