Echipa Grupului CEZ in Romania, condusa de Ondrej Safar, CEO CEZ Romania, in prima tura de recunoastere a traseului de semimaraton (21,5 km) al Tinutului Maratonului Olteniei

In data de 20 iunie a avut loc tura de recunoastere a traseului de alergare montana de la Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania. Ondrej Safar, Country Managerul companiei a lansat cu aceasta ocazie invitatia de inaugurare a Tinutului Maratonului catre echipa sa si Radu Restivan, antrenor de atletism si coordonatorul platformei 321sport.ro.

 

Gazdelor evenimentului, Ondrej Safar si Radu Restivan, li s-au alaturat si angajati ai Grupului CEZ in Romania, care au devenit vedetele turei de recunoastere. Inconjurati de peisajele superbe de langa orasul Ramnicu Valcea, supranumita si capitala Maratonului Olteniei, participantii la tura de recunoastere s-au bucurat de sport si natura, iar experienta acestora poate fi urmarita aici.  

 

“Tura de recunoastere este, cu siguranta, cea mai buna ocazie de a-ti evalua nivelul de pregatire inainte de competitia propriu-zisa. Anul acesta, am ales sa ii familiarizam pe alergatorii inscrisi sau care planuiesc sa se inscrie cu traseul de semimaraton. Pe parcursul celor 21,5 km, alaturi de cativa colegi, participanti fideli ai competitiei, dar si cativa concurenti noi, ne-am testat limitele si ne-am bucurat de frumusetea peisajelor din jurul orasului Ramnicu Valcea.

Ma bucur sa observ cum comunitatea conturata in jurul evenimentului creste de la an la an, inspira, transmite energie si demonstreaza ca pasiunea pentru sport poate da nastere faptelor bune. Anul acesta celebram aceasta comunitate si ii asteptam pe toti iubitorii de sport in Tinutul Maratonului, pe 31 august – 01 septembrie, la Ramnicu Valcea sau capitala Maratonului, cum noua, cetatenii MO, ne place sa o numim”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

 

Amfitrionul cursei a fost Radu Restivan, care a oferit alergatorilor sfaturi de abordare a traseului, de depasire a zonelor cu dificultate, dar si trucuri pentru a castiga competitia. Acesta s-a declarat incantat de explorarea Tinutului Maratonului, de peisajele de pe traseu, dar si de obiectivul acestui eveniment, acela de a sustine comunitatea locala. Introducerea in istoricul Maratonului Olteniei, modul in care evenimentul a devenit unul de suflet pentru companie, dar si motivatia angajatilor Grupului de a face parte din aceasta comunitate sunt cateva dintre subiectele care l-au convins pe Radu Restivan sa se alature acestei editii a Maratonului Olteniei.

 

Editia din 2019 a Maratonului Olteniei este organizata cu sprijinul HyperSport, SmartAtletic si al Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si este sustinuta de partenerii Adrem, RC Europe (parteneri platinum); Ciga Energy (parteneri gold); LeasePlan, StarStorage, FBC, ALM Power, Electroalfa, Epure Lizac, Comranado, Inform Lykos, Energobit, Venturo (parteneri Silver); Intrarom, Sloop,  Hotel Sofianu, Serve (sustinatori); Realitatea, Europa FM, Adevarul, Running Mag, 321sport.ro (parteneri media).

 

Aplicatiile pentru viza in Tinut continua pe www.maratonulolteniei.ro, pentru cele cinci probe de concurs:

 

  • Cursa MTB Cross Country, cu doua variante de traseu: scurt, de 33 km si lung, de 51 km. (sambata, 31 august, start Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea)
  • Cursa Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km si maratonul de 42 km (duminica, 1 septembrie, start Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *