Inscrieri

Inscrierile s-au inchis! Daca nu ati reusit sa va inregistrati pana marti, 4 februarie si doriti totusi sa participati la Ultra Swim, dati-ne un e-mail pe ultraswim@hospice.ro sau contact@smartatletic.ro

Vom analiza si gasi posibilitatea de a va oferi un loc alaturi de cei peste 140 de participanti, pentru a ne bucura impreuna de acest prim eveniment din calendarul sportiv 2014.

De asemenea, nu uitati ca puteti veni cu familia si prietenii la Izvorani. Atmosfera se va incinge atat in bazin, cat si in tribune. Iar pe galantom.ro puteti sa ii sustineti pe ultrainotatori, cu donatii.

––

 

Termenul limita de inscriere: 4 februarie, ora 18:00.

FORMULARELE DE INSCRIERE

[Individual] [Stafeta] [Stafeta corporate]

Observatie: Internet Explorer da erori in formular. Va rugam folositi alte browsere pentru inscriere – Mozilla, Chrome, Opera!

Am hotarat sa pastram acelasi nivel al taxelor de participare (60 lei – individual/indiferent care este distanta pe care alegeti sa o inotati). Toate fondurile stranse de pe urma acestui eveniment caritabil sunt incasate de Fundatia Hospice Casa Sperantei si sunt folosite in cel mai ambitios proiect de construire si intretinere a unui centru special (spital) de ingrijire paliativa.

Modalitati de plata:     

* transfer bancar (in contul Hospice Casa Sperantei, IBAN RON: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01 Bancpost SA, Sucursala: Corneliu Coposu, Bucuresti. Pe OP se va mentiona UltraSwim si numele participantului.

* online, prin PayU.

Individual | min 500m si maxim 20.000m |

Taxa inscriere: 60 lei

Stafeta | intre min 3000m si max 20.000m |

Taxa inscriere: 350 lei

Stafeta  corporate | aceleasi distante la ca stafeta |

Taxa inscriere: 500 lei

2 thoughts on “Inscrieri

  1. [...] un spital pentru cei cu boli grave sau incurabile. Afla mai multe despre eveniment si alatura-te inotand sau donand pentru cei ce o fac. Lista lor creste cu fiecare [...]

  2. [...] se fac aici, iar toate informaţiile despre eveniment pot fi găsite [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>