Info eveniment

Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului Hospice din Bucuresti. Acesta va asigura, prin intermediul fundatiei beneficiare – HOSPICE CASA SPERANȚEI:

 • servicii complexe de îngrijiri paliative în regim de internare, în ambulator, în centre de zi și la domiciliul pacienților oncologici – copii si adulti
 • suport social, spiritual și psihologic pentru pacienți și familii
 • cursuri de pregătire teoretică și practică pentru personal de specialitate necesar dezvoltării serviciilor de îngrijiri paliative (medici, asistenți medicali, asistenți sociali, psihologi, terapeuți, manageri de servicii, voluntari, etc)

–––––

Evenimentul va avea loc sambata, 8 februarie 2014, la Complexul Olimpic si Sportiv din Izvorani, Snagov. Poate participa orice persoana care va inota intre 500-20.000 de metri. Limita de locuri este de 160 la individual si 30 la stafeta.

Probe

 • Individual: minim 500m – maxim 20.000m
 • Stafeta: este compusa din minim 2 persoane si maxim 6 persoane care trebuie sa parcurga in total minim 3000m si maxim 20.000m. Aceasta distanta se cumuleaza. Un inotator poate sa inoate de  mai multe ori ca sa ajute la parcurgerea distantei. Stafeta trebuie sa aiba in permanenta un inotator in apa. Predarea stafetei se face prin predarea castii de inot.
 • Stafeta corporateaceleasi date ca la stafeta*

 

Taxe de inscriere: 

 • Individual: 60 lei
 • Stafeta: 350 lei
 • Stafeta corporate: 500 lei

 

Desi nu este o competitie, am stabilit cateva reguli care vor contribui la buna desfasurare a evenimentului

 • Nu se inoata fara casca (fiecare participant va primi o casca de inot).
 • La proba de stafeta, inotatorul care iese din apa preda casca de inot celui care intra.
 • Participantii la proba individuala nu pot fi si parte dintr-o stafeta
 • Se inoata maxim 7 persoane pe culoar.
 • Vor fi voluntari la fiecare culoar care vor numara bazinele.

 

 

15 thoughts on “Info eveniment

 1. Doina Sava spune:

  Felicitari pt.initiativa , organizare si marea atragere si implicare a atator oameni de sport si nu numai in acest proiect. Nu am putut sa cred ca sa complectat atat de repede numarul admis de inotatori dornici sa se implice si sa faca un efort deloc de neglijat (eu si sportivii mei de la Steaua nu ne-am gandit ca,cu o saptamana inainte era deja prea tarziu sa mai poti intra in nr.de voluntari admisi!!!) Oricum ,sustinem si suntem alaturi! Camelia Potec,Campioana Olimpica, va fi si ea acolo,onorand si contribuind prin donatii.Inca o data FELICITARI si SUCCES protagonistilor.

 2. Florian N. spune:

  Buna ziua,

  Nu este cumva o greseala in loc de 20000 m care insemna 20 km 2000m?

 3. BOGDAN spune:

  Inteleg ca nu este un concurs si ca scopul principal este strangerea de fonduri. Totusi, am niste intrebari: 1. Inteleg ca, in afara de limitele de 500m si 20 km, nu exista niciun fel de standardizare a distantelor ce pot fi inotate? Cu alte cuvinte, vin, inot cat vreau eu si plec acasa.
  2. Distantele parcurse sunt totusi cronometrate si inregistrate de catre organizatori? Ma gandesc mai cu seama la eroii care vor inota 20 km la individual desi, si componentii stafetelor s-ar putea bucura sa se vada scrisi pe undeva (tabel, diploma, site).

  BD

  • claudia.sofron spune:

   Buna Bogdan,
   Exact, ai inteles bine. Este un eveniment de strangere de fonduri in beneficiul Hospice, nu este un concurs.

   La cele doua intrebari, raspundem punctual, ca e mai practic:
   1. Nu, nu exista o standardizare a distantelor, fiecare alege cat vrea sa vrea si poate sa inoate. Si asta pentru ca pentru ca nu este o competitie in sine, ci un antrenament placut de inot care, pe deasupra, are si o cauza sociala in spate.
   2. Distantele parcurse de fiecare inotator vor fi notate de arbitrii de pe margine. Vom face chiar si o tabela in care vor fi trecuti participantii, cu un timp estimativ si cu distanta parcursa.

 4. Carmen spune:

  „Vor fi voluntari la fiecare culoar care vor numerota bazinele.” – le vor numara, sau numerota doar?

 5. Daniel Mereuta spune:

  Buna ziua,

  Se stie deja ora inceperii evenimentului?

  Multumesc

 6. Petra spune:

  Any places left for this event? How many metres does one (an individual) have to swim?

  • claudia.sofron spune:

   Hi Petra,
   Yes, there are available places for UltraSwim. For individual you can register here [http://smartatletic.ro/ultraswim/inscrieri/formular-individual/]. You can choose the distance you want to swim, from 500m to 20.000m.

 7. Dan Mardale spune:

  Ma gandesc sa ma inscriu la individual insa nu stiu exact cat pot inota.
  Daca as alege o distanta mica (1km de ex.) pot inota mai mult decat mi-am ales?
  Dan

  • claudia.sofron spune:

   Iti alegi distanta pe care crezi ca o vei putea termina cu siguranta, iar daca vei avea putere sa inoti mai mult, da, o poti face.

 8. Petra spune:

  If I understood correctly, it is a charity event, raising money for different groups, so the organisers are quite leniant and do not really consider it a challenge/race or anything similar, just an event in which anyone who can swim between 500 and 20 km can participate. Btw, will there be any awards/medals awarded to the participants as a souvenir? :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>