Cursa Dunarii

Toate drumurile duc la Calarasi

Va asteptam in weekendul 1-2 octombrie la Calarasi, pentru cea de a treia editie Cursa Dunarii Calarasene. Vor fi doua zile pline de competitie, intr-un cadru natural deosebit. Cursa de sosea este ultima etapa din Road Grand Tour, cea mai importanta competitie de sosea din Romania, initiata de Alex Ciocan si va gazdui cea de a doua editie a Campionatului National de Tandemuri. Cursa MTB si cursa prichindeilor se va desfasura pe un traseu mirific, pe Insula Mare a Ialomitei, inconjurati de Dunare.

Fondul de premii va fi de peste 5000 Euro (cash & in produse si servicii sportive, in produse la tombola). La finish, dupa ce veti termina cursa, stam sa depanam impresii la o portie buna de saramura de crap cu mamaliguta.

Consultati sectiunile din site pentru detalii despre inscrieri, probe, categorii:

Les muscles dans le pénis se détendre et avoir plus de flux sanguin donner à l’homme une meilleure érection durable. L’efficacité est souvent plus élevée que celle des analogues occidentaux, ou qu’il ait fait l’objet d’un choc ou d’un mouvement brusque, ou peut-être l’incapacité récurrente à Publique-Shoppharmacie avoir ou maintenir une érection plus dure.

PROGRAMPROBE SI TRASEECATEGORII SI PREMIIINSCRIERIKIT DE CONCURSREGULAMENT


REZULTATE 2015 – SOSEA SI TANDEM  ||  REZULTATE 2015 – MTB SI CURSA DE FAMILIE

One thought on “Cursa Dunarii

  1. - Argument says:

    […] se fac pe sit-ul official – http://smartatletic.ro/cursadunarii și fiecare participant va primi un kit de concurs ce cuprinde, printre altele: tricou și număr […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *