UltraRemus @ UltraSwim

In premiera pentru Romania,

Remus Miron va incerca sa atinga un record – 24 de ore de inot continuu la UltraSwim Challenge

Daca in 6 ore a reusit sa inoate 20.000m, intr-un bazin de 50m, in 24 va inota… ???

Remus Miron_inotator UltraSwim 2014

Cine este Remus Miron?

Inotator masters profesionist, medaliat la campionatele nationale de inot in bazin lung/scurt, medaliat la competitii de inot in ape deschise (open waters), triatlonist, participant la competitii internationale, legitimat la Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM).

Si pentru ca ati aflat cine e Remus, sa va spunem si despre planul lui curajos la UltraSwim 2014. Adica, despre cea mai mare provocare din viata lui, la care viseaza de mult timp. Aceea de a inota 24 de ore continuu si de a sustine cauza Hospice Casa Sperantei. Inainte de a lua aceasta decizie, Remus s-a antrenat serios timp de 2 ani, inotand cate 20km in fiecare saptamana. Noi spunem ca este foarte curajos si numai gandul ca va petrece atatea ore in bazin ne da fiori.

Il puteti sprijini si voi pe pagina lui de Galantom, ajutandu-l sa stranga suma pe care si-a propus-o. Haideti sa il sustinem impreuna!

2 thoughts on “UltraRemus @ UltraSwim

  1. [...] a.m.), voi intra in bazin vineri dupa-masa. Astfel, voi avea onoarea de a inota in acelasi timp cu Remus Miron, care va ‘bifa’ 24 de ore de inot [...]

  2. Irina Binder spune:

    Felicitari! Acestia sunt oamenii pe care ar trebui sa ii cunoastem, sa ii avem aproape si sa le urmam exemplul bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>