Ultra Swim Snagov, editia a II-a – prima provocare smartatletic din 2014

BGS Autonom Hervis PowerBar

Dragii nostri,

De la prima editie Ultra Swim si pana acum, multe s-au intamplat. In primul rand cladirea centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei este gata :) Mai trebuie mobilata si utilata, iar cel tarziu in septembrie anul acesta va fi pregatita sa primeasca primii pacienti.

Am muncit mult atat noi, impreuna cu voi, pentru a strange fondurile, cat si constructorii, pentru a termina in timpul promis.

***In aceeasi perioada a anului trecut eram aici***

Lucrari_spital Hospice

***Acum suntem aici***

Spitalul Hospice_acum

Va invitam sa fiti alaturi de noi si anul acesta. Haideti sa ne depasim limitele impreuna!

***Noi promitem sa organizam cel mai provocator eveniment de pana acum- in cadrul acestuia un voluntar HOSPICE curajos va incerca, in premiera in Romania, sa inoate 24 de ore fara oprire.

***Voi promiteti sa inotati cat va tin puterile si inca un bazin peste.

***In felul acesta, dupa eveniment, vom avea multumirea ca impreuna am contribuit la deschiderea acestui centru in care pacientii cu boli in stadiu terminal isi vor regasi alinarea si zambetul.

In viitorul foarte apropiat va vom invita sa vizitati centrul de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei pentru a vedea exact ce s-a intamplat cu banii stransi de voi.

Asadar, sa incepeti antrenamentele caci pe 8 februarie 2014 ne intalnim la Ultra Swim!

One thought on “Ultra Swim Snagov, editia a II-a – prima provocare smartatletic din 2014

  1. [...]  ULTRA SWIM SNAGOV – Prima provocare  SMARTATLETIC  din 2013 Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru construirea unui spital, in Bucuresti. Evenimentul va avea loc sambata, 2 februarie 2013, la Complexul Olimpic si Sportiv din Izvorani, Snagov, incepand cu ora 10:00. Poate participa orice persoana care va inota intre 1500-20.000 de metri. Limita de locuri este de 60 (individual + stafeta). [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>