Foto, Video, Impresii

Citius, altius, fortius!
Faster, higher, stronger! sau Mai repede, mai inalt, mai puternic!

deviza UltraSwim 2014

Aceasta a fost deviza UltraSwim Challenge 2014! Indemnul de pe unul din peretii bazinului Olimpic Sydeny 2000 de la Izvorani este unul cat se poate de reprezentativ avand in vedere entuziasmul si avantul cu care a inceput cea de a II-a editie a ultra maratonului de inot.

150 de supereroi, in frunte cu ultraeroul Remus Miron au simtit cum este sa zbori in apa pentru o cauza in care ei au crezut si au sustinut-o. Ii putem numi chiar super OAMENI, caci asa ne-au aratat ca sunt. A fost minunat sa ii avem alaturi pe toti! Cauza de care vorbim se cheama HOSPICE Casa Sperantei, iar evenimentul de sambata, 8 februarie, a avut ca obiectiv strangerea de fonduri pentru a finaliza amenajarea spitatului Hospice din Bucuresti.

Va spuneam de ultra Remus, OMUL care si-a pus in gand sa faca un bine celor care au nevoie de ajutor si care a reusit sa inoate continuu timp de 24 de ore. “Misiunea” lui a inceput vineri, 7 februarie, ora 11:20 si s-a incheiat a doua zi, pe 8 februarie, la ora 11:20. Si-a depasit propriile limite si a reusit sa stranga peste 8000 lei pentru cei care au nevoie de alinare. II multumim si ii dorim sa zboare in continuare!

Remus Miron_ultraswim_24 ore

foto: Radu Cristi

Trebuie sa va mai spunem ca lista supereroilor a fost completata cu succes si de Andrei Rosu (ultratriatlonist) si Gabriel Draghici, care au inotat fiecare cate 12 ore. Dar gata cu povestitul, e timpul sa trecem la ilustratii ;)

Si de aici incepe…ultramaratonul de poze, video-uri si impresii care au in centru Ultra Swim Challenge Izvorani 2014 :)

 

FOTO

Radu Cristi, fotograf oficial al evenimentului, a facut si el un ultramaraton de fotografie si a imortalizat recordul lui Remus, isprava lui Andrei Rosu si a lui Gabriel Draghici si nu in ultimul rand, super inotatorii UltraSwim.

1. Primul album foto se cheama chiar asa: A INCEPUT! si poate fi vizualizat in intregime pe pagina lui de facebook.

2. Al doilea album este o continuare a primului si are in prim plan cei 150 inotatori. Acesta urmeaza structura logica: start si culoarele 1-9, cu vizualizare integrala pe facebook.

3. Album foto UltraSwim by Hospice Casa Sperantei. Desigur, pe pagina lor de facebook.

4. 24 de ore si 56km – Remus Miron inoata pentru HOSPICE – albumul ce cuprinde minutele de la start si finish-ul celor 24 de ore inotate de Remus, made by Hospice.

5. Bajko Beatrice – cu albumul foto Inot 24 de ore pentru HOSPICE Casa Sperantei, protagonist: Remus Miron :)

6. Antonio Cioarek –  Album duminical – ”Unii supereroi zboară altfel”

7. Nicole Cris – Ultraswim-Hospice Casa Sperantei

8. Cristian Bonea – Maraton Ultraswim 2014

9. Laura Damian – Cand am inotat pentru HOSPICE

Update: Radu Cristi, acest ultrafotograf nelinistit si creativ, a realizat un timelaps format din 9100 de poze, 30 de ore fotografiate, de la startul lui Remus Miron, pana la finish-ul UltraSwim. Va poftim sa il urmariti in cele ce urmeaza ;)

 

VIDEO

Incepem si aici cu inceputul :)

Remus Miron in platoul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”, in saptamana evenimentului, vorbind despre cele 24 de ore pe care si-a propus sa le inoate la UltraSwim

si START UltraSwim

Sa nu uitam si de finishul celor 24 de ore inotate de Remus Miron. Cornelia Stroe a surprins ultimele minute aici:


REPORTAJE MEDIA

24 de ore de inot, o cauza nobila, un OM! Un reportaj marca Antena 1

Colegii nostri de la Reporter NTV au facut un drum pana la Izvorani pentru a-l surprinde pe Remus atingand recordul de 24 ore de inot :)

reporter NTV

 

IMPRESII

1. Prosport.ro: Povestea brasoveanului care a inotat 24 de ore in scopuri caritabile – 15 000 de calorii consumate, 56 de kilometri parcursi

2. Adevarul.ro: Remus Miron a inotat 24 de ore fara oprire  pentru o cauză nobila. A reusit sa doboare recordul national, inotand distanta Bucuresti-Ploiesti

3. Libertatea.ro: Record! Brasoveanul Remus Miron inotat circa 56 km, timp de 24 de ore, in scopuri caritabile

4. Gsp.ro: Cine e Remus Miron, brasoveanul care a inotat 24 de ore pentru 10.000 de euro destinati copiilor bolnavi de cancer: “Cind apare ceva si pot sa ajut, contati pe mine!”

5. max-media.ro: Un copil din Campina a inotat 3,2 kilometri, fara oprire, pentru un eveniment caritabil

6. Raportul de cursa a lui Andrei Rosu, dupa cele 12 ore de inot la UltraSwim: 20.000 de leghe sub mari…

7. olivian.ro (fotoreportaj): UltraSwim Challenge 2014: Complexul Olimpic Izvorani, Hospice Casa Sperantei (2014.02.08)

8. Vlad Lutic - Ultra Swim Challenge – cum fu

9. Cristian David-Matei – Am inotat pentru HOSPICE Casa Sperantei la Ultra Swim 2014

Daca ne-a scapat vreun album foto sau video sau impresii ale participantilor, sa ne spuneti, da? Isi vor avea locul lor negresit in aceasta pagina ;)

Incheiem aici transmisiunea #UltraSwim. Cum altfel decat cu zambetul pe buze si cu gandul la editia din 2015 :)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>