Fundraising

Alaturi de partenerii nostri de la Galantom, va punem la dispozitie platforma online, prin intermediul careia puteti strange fonduri. Veti avea acolo o pagina dedicata in care puteti urmari evolutia propriilor donatii, precum si a celorlalti participanti.

Date fundraiser

 

Verificare AntiSpam

4 thoughts on “Fundraising

 1. Angelescu spune:

  nu prea inteleg mecanismul ! cine va vedea ? / cine va contribui ? / unde se poate accesa acest id creat ??

  • claudia.sofron spune:

   Va raspundem punctual la fiecare intrebare:
   1. primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa creati un profil de fundraiser completand formularul de aici: http://smartatletic.ro/ultraswim/donatii/fundraising/
   2. dupa ce dati submit, datele se duc catre colegii care se ocupa de platforma de strangere de fonduri pe Galantom
   3. ulterior, veti primi un email cu detalii despre statutul de fundraiser si link-ul catre profilul creat (cu ajutorul caruia o sa puteti accesa id-ul/pagina de fundraiser)
   4. pagina creata va fi vazuta de toti cei care vor intra pe Galantom (cauza UltraSwim)
   5. poate contribui orice persoana care doreste sa faca un bine si sa va sutina sa strangeti suma pe care v-ati propus-o.

 2. Narcis spune:

  Salut!

  M-am înscris acum ca fundraiser. Am o nelămurire: se poate dona și la fața locului? E mai ușor pentru unele persoane să-mi dea banii direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>