SkyRun 24H – Stafeta

Skyrun
vodafone technogym coca-cola kaufland powerbar

24 challenge

Daca la ultima editie SkyRun, pe langa competitia individuala, am avut parte si de o premiera nationala, respectiv incercarea ultramaratonistului Gabriel Solomon de a dobori recordul mondial intr-un maraton de 24 de ore de alergare pe scari, aceasta editie vine si ea cu o surpriza. Astfel, SkyRun 24 va avea in componenta stafeta de 24 ore, la care vor participa 4 echipe a cate 6 alergatori.

Prezentare stafeta MaiMultVerde

Prezentare stafeta HOSPICE Casa Sperantei

Prezentare stafeta Mia’s Children

Prezentare stafeta World Vision Romania

Inscriere si fundraising

Fiecare echipa va reprezenta una din cele patru asociatii beneficiare.

Fundraising

Pentru a participa la aceasta provocare, toti participantii vor avea responsabilitatea de a face fundraising pentru cauza pe care o reprezinta echipa din care fac parte. Astfel ca fiecare participant va avea cate o pagina de fundraising pe platforma galantom, unde vor putea strange donatii online. Mai multe detalii despre cum se desfasoara partea de fundraising gasiti in pagina de aici.

Inscriere si formare echipe

Pentru ca o parte importanta a acestei provocari este si componenta de fundraising, cauzele oficiale au dreptul de a selecta concurenti care vor forma echipa lor oficiala. Toate echipele fiind formate din minim/maxim 6 participanti.
Daca sunteti interesati sa participati la aceasta competitie va rugam sa luati legatura cu reprezentatii cauzelor oficiale pentru a afla daca mai au disponibile locuri in echipa lor.

MaiMultVerde
Anamaria Bogdan – anamaria.bogdan@maimultverde.ro

HOSPICE Casa Sperantei
Ramona Cretu-Voitasec – ramona.cretu@hospice

Mia’s Children
Mia Scarlat – mia_s_children@yahoo.com

World Vision Romania
Diana Cucu – diana_cucu@wvi.org

Detalii si reguli competitie

Mecanism competitie

Competitia va incepe in ziua de 23 ianuarie si se va termina pe 24 ianuarie. Concurentii din fiecare echipa au dreptul de a stabili ordinea plecarii in concurs, nefiind necesara prezenta tuturor pe tot parcursul evenimentului.
Este obligatoriu insa ca cel putin unul din fiecare echipa sa fie prezent in zona de eveniment.

Schimbarea stafetei

Fiecare echipa are dreptul de a stabili propria strategie de concurs, astfel ca fiecare coechipier poate avea unul sau mai multe segmente in timpul celor 24 de ore. Regulile impuse sunt:
– fiecare concurent trebuie sa alerge in total cel putin 15 urcari in cele 24 de ore
– fiecare segment al unui concurent trebuie sa fie de cel putin 3 urcari
– schimbarea stafetei se va face prin atingerea mainilor intre cei doi concurenti si se poate face doar in partea de sus a turnului

Puncte de alimentare

Pentru participantii la stafeta de 24 de ore va fi disponibila o zona de alimentare la ultimul etaj.
Fiecare echipa va avea in zona de alimentare o masa proprie unde vor fi disponibile bauturi si alimente din partea organizatorilor, dar pot aduce si alimente sau bauturi propri.
In timpul evenimentului sustinatorii sau ceilalti coechipieri din echipa pot oferi alimente sau bauturi doar in zona de alimentare, fiind interzisa oferirea lor in alte locuri (la baza scarilor, in lift sau pe scari).

Numere de participare si cronometrare

Toti participanti vor avea un numar de concurs alocat ce va cuprinde un numarul echipei (1,2,3,4) si indicativul concurentului (a,b,c,d,e,f). Concurentii sunt obligati sa poarte numarul propriu tot timpul cat sunt in cursa.
Este interzisa schimbarea numarului intre concurenti.
Cronometrarea evenimentului se va face atat manual, dar si cu o aplicatie online specializata de catre arbitri de la baza si capatul scarilor.

Realizare clasament

Clasamentul se va realiza in functie de numarul de urcari reusite de fiecare echipa. Se vor contoriza doar numarul de urcari complete realizate in timpul alocat.
In eventualitatea unei egalitati, departajarea se va face dupa ora de finish a ultimei urcari (echipa care a terminat prima ultima urcare) sau dupa ora de start a urcarii nefinalizate – daca una dintre echipe a inceput o urcare (echipa care a inceput prima urcarea nefinalizata)

 

Back to Top

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'add_nivoslider_js' not found or invalid function name in /home/smartatl/public_html/skyrun/wp-includes/plugin.php on line 525