Despre noi

ISTORIC

Fondat in 2004 de Ioan Stoica (foto-dreapta), fost ciclist in echipa de aur a Romaniei si Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a inceput ca o asociatie sportiva.  Din 2011 am extins activitatea, adaugand in grup agentia de evenimente si marketing sportiv, asociatia fiind activa in paralel. Din 2015 am inceput sa ne implicam si in proiecte educative si sociale, inclusiv prin accesarea unor finanari europene.

smartatletic este una dintre primele organizatii care a deschis drumul catre sportul de masa in Romania prin organizarea de evenimente sportive si cultural-educative, pentru mai mult de 50.000 de beneficiari (copii, tineri si adulti) si educarea acestora in spirit sportiv, civic si social. In cei 17 ani, organizatia a derulat peste 200 de evenimente de amploare si impact in comunitate, atat pentru amatori, cat si pentru profesionitti, avand in portofoliu unele dintre cele mai mari evenimente sportive din tara.

De la evenimente de alergare, ciclism, festivaluri de sport si sanatate cu zeci de programe de fitness, triatlonuri, competitii de alergare pe scari, stafete de alergare timp de 12 h si un record mondial omologat, in  portofoliului de evenimente se regasesc Trichallenge Mamaia (actual H3RO Mamaia), Cupe europene de triatlon, Maratonul Internațional Brasov, Maratonul Olteniei, Cea mai mare ora de sport din cadrul campaniei Miscarea face bine, Trikids, SkyRun, Skoda Velo Challenge, Raiffeisen Gran Fondo, Crosul Rompetrol si multe altele.

 

CLUBUL

Clubul Sportiv smartatletic este o asociatie cu structura polisportiva, afiliata Federatiei Romane de Ciclism & cofondatoare a Federatiei Romane de Triatlon (aprilie 2012).

Misiunea noastra este organizarea, dezvoltarea si promovarea triatlonului, ciclismului (sosea, urban, MTB, cicloturism) si a sporturilor inrudite ca elemente sportive de masa, tehnice si educationale, promovand totodata spiritul civic si de fair-play.

 

AGENTIA

Agentie full service, evenimente, marketing si consultanta in sport

Din 2011 pana in prezent am gestionat peste 100 de proiecte, campanii si conturi de clienti.

Suntem o echipa dedicata dezvoltarii prin sport.

Am introdus si implementat in Romania cele mai noi concepte & metode din zona marketingului sportiv.

 

9 thoughts on “Despre noi

 1. […] de triatlon, in special cel de la Mamaia, inca de cand am participat la cantonamentul organizat de Smartatletic la Predeal. Anul trecut am fost la un pas de a participa la Triathlon Challenge, intr-o echipa de […]

 2. daniel says:

  buna ziua daca vreau sa fac o anulare de inscriere la beach run? ce trebuie sa fac?

 3. Daniel Ioan says:

  Am facut inscriere la sportivul ce face parte din lotul natiopnal de triatlon Daniel Attila.Va rog sa validati inscrierea.Multumesc.

 4. Ionut Gherghe says:

  Buna ziua,
  Am efectuat ieri plata taxei, dar apar cu plata intarziata.

  Multumesc anticipat!

  • claudia.sofron says:

   Schimbarea statusului din “in curs de validare”/”plata intarziata” in “confirmat” se realizeaza in aproximativ 2 zile lucratoare dupa ce ati efectuat plata. Este o procedura manuala care poate lua mai mult sau mai putin timp, in functie de inregistrarea platii, conform procedurii pe care ati ales-o (in acest caz prin transfer bancar). Puteti sa ne trimiteti dovada de plata la adresa contact@smartatletic.ro. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *