Cupa Castrol

CASTROL FOOTBALL CUP | 13 iunie 2015

 

Castrol Lubricants RO va invita sa participati la cea de a-IV-a editie Castrol Football Cup, ce va avea loc la Izvorani, in Complexul Olimpic Sportiv, sambata, 13 iunie 2015. Competitia se adreseaza exclusiv clientilor CASTROL.

La turneu sunt invitate sa participe 12 echipe care vor fi impartite in 4 grupe. Meciurile se vor juca pe 3 terenuri de minifotbal in conformitate cu regulamentele in vigoare ale Federatiei Romane de Fotbal. Sistemul de desfasurare va fi conform Tabelei Berger. Dupa desfasurarea meciurilor din grupe, sistemul de joc va fi eliminatoriu.

Tragerea la sorti si completarea celor patru grupe va avea loc vineri, 12 iunie, la Restaurantul Embassy Park din Herastrau, la ora 19:00. La tragerea la sorti sunt invitati capitanii de echipa sau antrenorii. Cupa se va desfasura la Complexul Olimpic Izvorani, aflat la aproximativ 35 km de Bucuresti pe D.N.1. Vedeti sectiunea locatie din site pentru mai multe detalii.

Invitati speciali din generatia de aur a fotbalului romanesc:
Daniel Prodan, Basarab Panduru, Costel Galca.

Steaua-1993

Moderatorul turneului este Mihai Morar
Mihai

INSCRIERE

Echipele din teren vor fi alcatuite din 5 jucatori si 1 portar, iar lotul poate fi format din 8 coechipieri (vedeti sectiunea cu Regulamentul de participare).

  • Se joaca doua reprize de 10 minute timp continuu cu pauza 3 minute intre reprize.
  • Fiecare echipa va primi echipament de joc marca Givova personalizat Castrol Edge si veste de departajare numerotate.
  • Jucatorii vor beneficia de asistenta medicala si hidratare in timpul turneului.

Inscrierea se face pe baza unui formular. Formularul contine o clauza de participare pe propria raspundere, trebuie completat, semnat de fiecare jucator in parte si trimis scanat pe e-mail la adresa contact@smartatletic.ro pana pe 5 iunie. Dupa aceasta data nu se mai primesc inscrieri. Documentul in original va fi prezentat la sedinta tehnica de catre capitanul de echipa sau antrenorul echipei. Fara acest formular nu se accepta participarea.

In cazul in care se aduc modificari la componenta echipei, acestea se pot face pana miercuri, 10 iunie. Formularul trebuie refacut si retransmis pe e-mail. Fiecare capitan de echipa sau antrenor va primi un e-mail cu: Invitatia, Formularul de inscriere si Regulamentul Competitiei.